Julebogen - Theresa Maria Jessing

Jeg har nu købt 'Julebogen' og jeg vil sige at den er alle pengene værd. Den er for det første rigtig hyggelig at læse igennem, hvilket nok også skyldes at den er meget personlig sammenlignet med andre bøger om juleforberedelser. Her handler det ikke om hvordan man skaber en "perfekt" jul med julepynt der bare passer perfekt sammen, men det handler tilgengæld om rendyrket julehygge.
Den hyggelige julebog skrevet af Theresa Maria Jessing.

Bogen kommer med en masse gode idéer til, hvordan man kan gøre julen til en hyggelig og god tid. Som de fleste nok kan regne ud, er idéerne i en bog udgivet af "bonderøvens kone" ikke dyre, hvilket vil sige at de fleste vil have råd til dem. Der er også fokus på at julen skal være en god tid som man nyder, så man skal ikke stresse rundt for at prøve at opnå den perfekte jul.

Bogen indeholder juleeventyr, opskrifter, historier om juletraditioner, idéer til julepynt, idéer til ting man kan lave i julen og meget mere. Det er en all around bog som ikke bare fortæller hvordan man kan gøre tingene, men giver et indblik i hvordan forfatteren selv holder jul.
Bogen passer helt ind i min idé om hvordan en jul skal være. For mig er det vigtige sammenholdet og hyggen ved julen. Jeg ser ikke julen som stress og jag. Jeg indrømmer ærligt at jeg på nogen måder ser selve det at købe gaver som noget der bare skal overstås, hvilket mest er fordi jeg ikke er god til alt det masen rundt i butikker med en masse mennesker. Men ellers synes jeg at det er vigtigt at man laver det i julen som man synes er hyggeligt og man har overskuddet til.

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Australsk Jul

Hjemmelavet vaffel ala Jamie Oliver.

Tilbehør til julemiddagen: Inspiration fra den Engelske julemiddag

Norsk Jul

Fedtebrød